0
COVID-19-opdatering: Vi er åbne for forretning! På grund af hvor travle vores luftfartsselskaber er i den nuværende periode, kan vi muligvis opleve nogle forsinkelser. Find ud af mere.

Tryk af små klistermærker

Lille størrelse, stor betydning. Små klistermærker er et praktisk og overkommeligt værktøj med mange anvendelser, bl.a.; markedsføring, discount på produkter og til at give instruktioner. Kun fantasien sætter grænser for kreativiteten!

Vis alle etiketter på rulle

Foretrækker du dine små klistermærker på en rulle?

Ideel til mærkning. Vores etiketter på rulle, med eller uden dispenser, fås i en standard eller tilpasset størrelse. De er et godt alternativ til klistermærker, der er skåret til enheden.

Klistermærker: Tilføjer værdi til din markedsføring!

Konkurrencen i marketingsbranchen er meget hård i disse dage. Hvert varemærke forsøger, at udkonkurrere hinanden. Det kan være udfordrende at finde metoder til vinde løbet. Heldigvis er der utallige effektive markedsføringsværktøjer derude, som du kan bruge til hjælpe dig på vej. Det kan være såsom trykte klistermærker.
På HelloprintConnect tilbyder vi et bredt udvalg af klistermærker, der hjælper dig med at udkonkurrere dine konkurrenter. Lad os diskutere fordelene med vores høj kvalitets klistermærkere.

De er alsidige

Vores klistermærker kommer i en bred vifte af former, farver og størrelser, som du kan bruge til næsten alt. Du kan klistre dem på både private biler og offentlig transportering. Du kan også bruge dem på foldere, trykte brochurer og flyers. Med denne funktion kan du effektivt understøtte din marketingstrategi. Du kan endda benytte lejligheden til at være kreativ med dit design til dine trykte klistermærker.

De er informative

Du kan bruge vores klistermærker til at videresende din besked til dine kunder. Du kan også bruge dem til at vise dit varemærkes motto eller fremhæve en nøglefunktion i dit produkt. Din virksomheds kontaktoplysninger eller oplysninger om dit produkt. Hvis du gør det, vil det øge din kundes bevidsthed om dit varemærke. Desuden kan du bruge vores salgsfremmende klistermærker til at ringe til dine kunder for at handle. Tilføj blot en kuponkode eller et salgsfremmende tilbud på dine klistermærker, og få det til at supplere med dine andre produkter. Du kan også bruge vores klistermærker til at sætte mere fokus på en promovering som du kører med.

De er nemme at bære

Vi tilbyder udendørs vinyl klistermærker, der er miljøvenlige, og som du nemt kan tage med dig. De fungerer bedst, hvis du ofte rejser og deltager i begivenheder. For at tilføje er vores vinyl klistermærker fugtigheds bestandige, hvilket gør dem til et ideelt reklamemedium, især hvis vejret er dårligt.

De er omkostningseffektive

Du kan stole på os for at få overkommelige klistermærker, der opfylder dine marketing behov. Desuden kan vi tilbyde gratis levering af dine klistermærker, så du kan spare flere penge, som du kan bruge til andre marketingaktiviteter.

De er holdbare

Bortset fra at være omkostningseffektive, er vores klistermærker holdbare, hvilket gør dem til en god investering. Betal en lav pris, men få høj kvalitet!
Lad HelloprintConnect tilføje værdi til dine marketingstrategier. Kontakt os online, og vi vil med glæde give dig et tilbud. Vi tilbyder også GRATIS online design, der helt sikkert opfylder dine behov.

Du er måske også interesseret i...