COVID-19-opdatering: Due to the current busy period for our carriers, we anticipate some delays. Apologies for the inconvenience. Find ud af mere.

Fritid & Udendørs

Alle arbejder hårdt, men nogle gange er den bedste måde at gå fremad på at tage en pause. Brug af spil trykt med dit logo er en fantastisk måde at opmuntre holdånden ved at spille sammen!

Væsentligt tilbehør til at nyde det udendørs mere

At udendørs fritidsaktiviteter er sundt for både sind og krop. Hvis du er nogen, der foretrækker at tilbringe dagen udendørs, er det vigtigt for dig at have det rigtige tilbehør med dig.

Lad din udendørs og printekspert HelloprintConnect give dig en liste over ting, du skal have for en sjovere udendørs oplevelse.

Hvorfor er solbriller væsentlige?

Uanset hvor du skal hen, skal du sørge for at have dine solbriller med dig, da det vil beskytte dine øjne mod de skadelige virkninger af sollys. Vi tilbyder en bred vifte af overkommelige personlige solbriller, der leveres med unikke rammer for ekstra stil og skønhed.

Hvad gør paraply til et godt udendørs tilbehør?

Paraplyer er ikke kun store i regnfulde dage, men også i solrige dage, da det kan beskytte dig mod skadelige UV-stråler, der kan tørre din hud. Kompletter dine brugerdefinerede solbriller med vores høje kvalitet reklameparaplyer, der fås i et omfattende udvalg af design og størrelser. Vi tilbyder kroghåndtag og automatiske, der er praktiske at medbringe med dig. Med disse kan du være sikker på, at du bliver beskyttet mod både kraftigt regn og intens sollys.

Hvad drikkevarer er godt til det udendørs?

Når du tilbringer tid udendørs, er det vigtigt at holde dig hydreret for ikke at blive træt. Af denne grund er det ideelt at medbringe dit eget brugerdefinerede drikkevarer. Heldigvis fik vi dig dækket af vores forskellige drikkevarer af høj kvalitet. Vi har holdbare og personaliserede Dopper-flasker lavet af massivt stål. Vi tilbyder også populære og miljøvenlige Sirius klare plastflasker med vand og mange flere.

Hvad er formålet med køleposer?

Du vil sikre dig, at de drikkevarer, du medbringer, opretholder deres temperatur. Derfor er det tilrådeligt at medbringe køleposer med dig, især hvis du opholder dig udendørs i en lang periode. Hvis du gør det, vil du sikre dig, at dine drikkevarer stadig er tilfredse med at drikke. Vælg mellem vores mange køleposer, der imødekommer dine behov. Vi har store poser, der kan bære mere end to trykte vandflasker. Vi leverer også dem, der kommer med stropper, så du kan bære dem bekvemt.

Hvorfor investere i sportsbags?

Hvis du elsker at jogge om morgenen eller spille forskellige slags sportsgrene, er det en nødvendighed at have en pålidelig sportstaske. Når alt kommer til alt ønsker du at sikre, at du har en praktisk måde at holde dit udendørs tilbehør sikret og tilgængeligt så meget som muligt. Du kan stole på os for at give dig en bred vifte af førsteklasses sportsposer, der tilbyder tilstrækkelig belastningskapacitet. De findes også i forskellige design og farver, der tilføjer æstetisk værdi til dit samlede tøj.

Hvilke strandspil er sjove at spille?

Planlægger du og din familie at tilbringe din ferie på stranden? Så er det en god ide at medbringe tilpassede strandspil med dig. Dette vil sikre dig, at du og din familie har noget sjovt at gøre bortset fra at slappe af ved strandkanten og svømme. Som HelloprintConnecttilbyder vi mange personlige sommertilbehør og strandspil, der vil gøre din udendørs oplevelse mere uforglemmelig. Vi har trykt UFO Frisbees og strandkugler, der fås i et omfattende udvalg af farver og design, der passer til vores smag.

Vi sætter en ære i at give vores kunder omkostningseffektive produkter af høj kvalitet, der tilføjer værdi til deres fritid. Hvis du eller din virksomhed planlægger at deltage i en udendørs aktivitet, kan du stole på os for at gøre oplevelsen mere værd.
For spørgsmål, er du velkommen til at komme i kontakt med os online. Vi er åben fra kl. 8 til 19 på arbejdsdage og giver os mere end et tilbud.