COVID-19-opdatering: Due to the current busy period for our carriers, we anticipate some delays. Apologies for the inconvenience. Find ud af mere.

Trykte hotelprodukter

Når du åbner en restaurant eller et hotel, har du brug for mange forskellige produkter for at være fuldt udstyret. Sørg for, at du har alt, hvad du muligvis har brug for eller ønsker til din virksomhed med vores sortiment af trykte gæstfrihedsprodukter.

Bar & Restaurant

Accomodation & Hotel

Accomodation & Hotel

Tryk for: bar, restaurant, hotel, begivenhed eller festival.

Trykning er vigtigt for virksomheder i servicebranchen, såsom hoteller, restauranter, barer og fastfoodforretninger. Nogle af de mest populære trykprodukter er dækkeservietter, menuer, ølbrikker og cocktailpinde. Normalt tænker folk ikke på mange af disse ting, når de går ind i en bar eller restaurant, men de spiller stadig en vigtig rolle for at skabe en mere personlig oplevelse for kunden. Disse materialer er ikke kun profileret dekoration for at skabe et ensartet tema i restauranten, men de styrker også firmaets varemærke. Trykning af produkter til hotel og restaurationsbranchen, som f. eks. tallerkener og ølbrikker, hjælper med at imødekomme kundernes behov.

Personligt præg kan også være sjovt. Det er ikke kun fantastisk dekoration til arrangementer og fester, men du kan også bruge dem på forskellige kreative måder. Dækkeservietter kan bruges som farve tema eller origamipapir til børn. Personlige krus kan bruges som indretning eller til festspil. Der er ingen begrænsninger for, hvordan du kan bruge disse produkter.

I restaurationsbranchen er trykt emballage til snacks og mad en vigtig del. HelloprintConnect tilbyder en bred vifte af produkter, såsom popcornbægre, pudebokse og pakker til emballage. Ikke kun er de overkommelige og hurtige at trykke, de er også robuste og lavet af materialer af høj kvalitet. De er perfekte til at kunne tage et stykke fødselsdagskage med hjem, eller at gemme den gode mad, du har købt på markedet. Hvis du har brug for klistermærker, ølbrikker, balloner, dækkeservietter eller popcornbægre, kan HelloprintConnect hjælpe dig. Vi tilbyder det bedste udvalg på e-handelsmarkedet af billige produkter til servicesektoren, som er vel fremstillede og af god kvalitet.