0
COVID-19-opdatering: Vi er åbne for forretning! På grund af hvor travle vores luftfartsselskaber er i den nuværende periode, kan vi muligvis opleve nogle forsinkelser. Find ud af mere.

Tilfredshedsgaranti

Glade kunder. Vores førsteprioritet!

Vores første prioritet er <br> __glade kunder!__

Vores første prioritet er
glade kunder!

Læs alt om vores tilfredshedsgaranti

Hos HelloprintConnect lover vi at du vil være 100% tilfreds med din ordre. Vi sikrer dette med vores 100% tilfredshedsgaranti: Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, gentrykker vi gratis, eller du får dine penge tilbage. Læs, hvordan det fungerer nedenfor.

Hvordan fungerer det

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du fortælle os det via klageformularen. Du angiver her, hvorfor du ikke er tilfreds, og vi beder dig sende et foto af produktet. Baseret på dine fotos vurderer vi klagen. Hvis din klage er begrundet, giver vi dig en af følgende tre muligheder:

  • Returner din ordre og få et gratis gentryk med vores hurtigste leveringstid
  • Returner din ordre og få fuld refusion
  • Opbevar dit produkt og få en refusion eller rabat på 10%

Hvad vi garanterer

Vi garanterer 100% tilfredshed med alt, hvad der er i vores kontrol. Kvaliteten af dine udskrifter afhænger meget af kvaliteten af dit kunst. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig med dit design, men vi kan ikke garantere kvaliteten af dit design, medmindre du bruger vores Online Design Tool. Du kan forvente, at vi stræber efter den højeste kvalitet. Vores emballage skal sikre, at din ordre ankommer ubeskadiget. Derudover sikrer vi, at vi sender din ordre så hurtigt som muligt, så vores logistikpartnere har tid nok til at levere din ordre.

Hvad vi ikke garanterer

Som sagt gælder vores garanti for alt det, vi har indflydelse på. Hvis du sender grafik med en skrive- eller layoutfejl, kan vi ikke tage ansvar for dette. Hvis du ikke giver os de korrekte oplysninger til levering, kan vi ikke garantere, at din ordre ankommer til tiden. Du skal bare huske, at være lidt mere opmærksom næste gang. Det samme gælder for forsinket levering på grund af ekstreme vejrforhold. Hvis svære vejrforhold gælder, håber vi, at du forstår, at det er svært for både vores producenter og logistikpartnere at arbejde efter planen. Under disse ekstreme omstændigheder gælder vores garanti ikke. Samme tæller for ordrer i december. Når hele landet går på julegavejagt, kan der opstå nogle forsinkelser.

Produkt Returns

Hvis du vælger at returnere dit produkt, sender vi dig en forsendelsesetiket direkte via e-mail. Med denne label kan du returnere dit produkt gratis. Vi beder dig om at levere din pakke til det nærmeste leveringssted. Desværre kan vi ikke arrangere en afhentning fra dit lokation.

Prisgaranti

Hos os betaler du aldrig for meget. Det er noget, vi lover med vores 'prisgaranti'. Hvordan det virker? Det er super let. Hvis du bestiller et produkt hos os, men finder det billigere et andet sted, betaler vi dig differencen tilbage.

Vi kan tilbyde dig denne prisgaranti, når det er nøjagtigt det samme produkt, som du sammenligner vores produkt med. Dette betyder, at produktet skal være ens i: antal, leveringstid, størrelse, materiale og lignende specifikationer. Desuden er det vigtigt, at du fortæller os, at du har betalt for meget, før produktet er blevet leveret til dig. Rapportering af en for høj pris til os, kan gøres ved [at sende os en besked] med mindst et link til det produkt, du sammenligner med vores produkt. Vores 'prisgaranti' er kun gyldig for produkter, der sælges uden tilbudspriser og er tilgængelige for alle.