0
COVID-19-opdatering: Vi er åbne for forretning! På grund af hvor travle vores luftfartsselskaber er i den nuværende periode, kan vi muligvis opleve nogle forsinkelser. Find ud af mere.
Jumper Printing

Jumper Printing

Be stylish with your own personalised jumpers! With different types, there is something for everyone.

Leder du efter noget lidt anderledes?

Leder du efter noget lidt anderledes?

Kan du ikke finde helt det, du leder efter? Intet problem, er du velkommen til at kontakte os for et tilpasset tilbud.

Tryk sweatshirts: En billig måde at sprede dit varemærke på?

Trykte sweatshirts er mere dynamiske end bare almindelige tøj, hættetrøjer eller sportstøj, som sportsfolk har på. Faktisk er profilerede sweatshirts ofte det behagelige stykke tøj, som vi længes efter om aftenen eller efter en lang dag på arbejde. Takket være forskellige stilarter til mænd og kvinder kan du finde forskellige klassiske serier på halsen og designet af ærmerne samt farver, som kan matches. De forskellige materialer, hvorfra de kan fremstilles, såsom strikket uld, fleece og bomuld, gør sweatshirts til tilgængelig i alt slags vejr. I de kolde måneder af vinteren er det en varm og pæn beklædningsgenstand. De kan let tilpasses og bæres med en række forskellige tøj, som næsten alle har i deres garderobe. En sweatshirt kan kombineres med dine yndlingssko, skjorter, t-shirts, hatte, nederdele, frakker eller endda kjoler og tilbehør. Du kan matche en jumper til bukser og et par stilfulde sko til at skabe et særpræget outfit. Og endnu bedre: De kan nemt smides i vaskemaskinen sammen med toppe, strømper eller andre almindelige stykker tøj.

Det er klart, at profilerede sweatshirts er nyttige, men hvordan kan de bruges for din virksomhed? Takket være trykte sweatshirts og online trykkeriere, der tilbyder tilpassede muligheder, er internettet blevet et sted at finde og udvide dine marketing muligheder. Dette er en kreativ måde at imødekomme dine behov og tiltrække dine kunders opmærksomhed. Dette skyldes stort set, at du kan vælge at trykke dine sweatshirts på en eller begge sider i størrelser fra 10 til 35 cm. Du kan også tilpasse modellen til trykte hættetrøjer til kunderne selv; En iværksætter kan sætte pris på en bomuldstrøje, som de kan matche til en polo skjorte, mens grafiske designere måske foretrækker en hoodie, som de kan arbejde komfortabelt i. Dermed kan du slå sammen din virksomheds identitet med et farverigt design, humoristisk tekst eller billeder, der hjælper dit varemærke med at blive mere berømt. Opret den opmærksomhed, du ønsker for dine tjenester.

Brug trykte trøjer til at profilere din virksomhed!

Hvis der er et ord, der opsummerer trykte sweatere, er det nyttigt. Dette skyldes, at de er et markedsføringsredskab, som kan integreres i unikke strategier set af nye målgrupper. Når folk bærer dit logo eller design, er dette en form for kommunikation og en personlig godkendelse, der er meget mere engagerende og overbevisende. Når det lykkes, vil folk begynde at snakke om dine brugerdefinerede trøjer, og de vil også blive vist i folks sociale medier, hvor de når et bredere publikum. Dette skyldes, uanset om du arbejder inden for design, et teknisk område eller et rådgivende team, er det usandsynligt, at dit hovedkvarter bliver fuldstændig isoleret fra andre.

Et godt sted at starte er lokale sportshold; Personlige trøjer kan bruges til at kombinere holdets navn med firmaets logo. Disse vil blive brugt under træning eller kampe og kan generere reklame gennem spillerne, der bærer dem. Familier og fans vil også gerne vise deres stolthed, hvilket betyder, at der er flere muligheder for at opmuntre folk til at bære tøj, der viser dit varemærke logo eller lignende.

Kan trykte sweatshirts opfordre nogen til at bære dit mærke?

Uanset om du vælger screen printing eller digital printing, er det vigtigt, at dine personlige sweatshirts sidder fast i hukommelsen hos dem der ser dem. Her er det vigtigste spørgsmål: vil nogen gerne have dem? Der er ingen specifik tilgang til at opnå dette, men du kan brainstorme forskellige strategier for at sikre, at designet af trøjerne indeholder både dit logo eller linket til dit websted (eller email, sociale medier osv.) og et foto, ikon eller en sjov sætning, der mest sandsynligt vil appellere til forbipasserende.

Her er et humoristisk billede et godt forslag, fordi det hurtigt behandles af hjernen og kan være en grund til at starte en samtale. Det er noget underholdende, at folk med fælles interesser kan forholde sig til. For eksempel, hvis dine personlige sweatshirts er ment til at promovere en klub begivenhed eller festival, vil de, der genkender det, give andre mulighed for at starte en samtale. Mens andre kan være nysgerrige og vil vide mere. Med dette skaber din virksomhed en følelse af fællesskab blandt folk, der kan dele, hvad trøjerne deler. Især hvis det er noget særligt, du ikke kan finde i nogen butik. Det handler simpelthen om at levere en række forretnings produkter, som kunderne vil føle sig knyttet til og derefter bidrage til at opbygge kundeloyalitet for dine tjenester.

Du er måske også interesseret i ...