0
COVID-19-opdatering: Vi er åbne for forretning! På grund af hvor travle vores luftfartsselskaber er i den nuværende periode, kan vi muligvis opleve nogle forsinkelser. Find ud af mere.

PERSONALISERET GAVEÆSKER

Vælg for vores personaliserede gaveæsker, hvis du vil gå den ekstra kilometer.

Nyttige råd til gave gaver

Gaveudgivelse er en fantastisk måde at opbygge et godt forhold til mennesker, da dette kan vise dem, hvor meget de betyder for dig. Faktisk behøver det ikke at være begrænset til din nærmeste familie eller specielle person. Du kan give dine forretningspartnere gaver som et tegn på påskønnelse af deres hårde arbejde. Når det er sagt, er det vigtigt for dig at overveje en række ting, før du køber dem en gave.

Lad din printspecialist, HelloprintConnect, give dig tip til at vælge den bedste virksomhedsgave.

Hvorfor skal du overveje dine modtagers personligheder?

Når du først har lavet din liste, er den næste ting, du skal gøre, at finde ud af, hvad deres interesser er. Tænk på de ting, der muligvis kan interessere dem. Er administrerende direktør en sporty type? Er instruktøren den type person, der nyder at tilbringe tid udendørs? Er regnskabsvejlederen en samler af en bestemt vare? Dette er kun et par eksempler, men at betragte disse ting vil gå langt med at opbygge et stærkt og gunstigt forhold til dem. Trykte kuglepenne, knapper og eller mærkevarer til papirvarer er gode valg.

Indpak dine gaver ved hjælp af vores sammenklappelige karton-gaveæsker for at tilføje æstetisk værdi. De kommer enten i en rektangulær eller firkantet form og er lavet af silkeovertrukket papir. Tjek dem online og vælg mellem vores to skabeloner, som gør design af gaveæsken lettere for dig. Bare sørg for at tage vores indsendelsesspecifikationer til efterretning for et perfekt design og tilpasses til at matche din oplevede interesse hos modtagerne.

Husk lejligheder i tankerne

Særlige lejligheder kan være en god mulighed for at give dine forretningspartnere en gave. For eksempel havde de for nylig åbnet en ny filial, eller de fejrer deres firmanavn. Ved at sende dem en gave ved sådanne lejligheder, viser du dem tydeligt, at du fuldt ud støtter dem og værdsætter dem som dine forretningspartnere ved også at fejre deres succes.

Vi tilbyder terningkasser, der skaber en god personlig gaveæske, da de er ideelle pakker til små gaver. Du kan indprente på hele deres ydre for at få appel. Vi leverer dem også til dig i en forudmonteret tilstand, hvilket gør det til en praktisk mulighed for dig. Du skal bare lægge din gave der og derefter lukke den, og du kan kalde den en dag.

Forvent HelloprintConnect at give dig en række personlige gaveæsker, der findes i forskellige designs, og som er lette at samle. Du er velkommen til at komme i kontakt med os i løbet af vores arbejdstid, og vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste måde at gøre din gave præsentabel til en rimelig pris.

Du er måske også interesseret i ...