COVID-19-opdatering: Due to the current busy period for our carriers, we anticipate some delays. Apologies for the inconvenience. Find ud af mere.

Personaliserede Gadgets & Teknologi

Leder du efter en nyttig og mindeværdig gave? Vores personlige Gadgets & teknologi gaver er det perfekte match!

Personlige gadgets, der er vigtige, når du er på forretningsrejse

Nogle gange vil din virksomhed kræve, at du rejser af forskellige årsager. For eksempel hvis du skal mødes med en forretningspartner, der er i udlandet for at diskutere markedsudviklingen. For nogle kan det også være med det formål at udvide virksomheden. Hvis du går på forretningsrejse, kan det også betyde, at du deltager i markedsførings konventioner.

Når du rejser på arbejde, er det dog vigtigt at sikre, at du har det rigtige gear og gadgets med dig. Her er nogle gode forslag som du kan tage med på en forretningsrejse.

Elektronisk tilbehør taske

Har et strømlinet alternativ til at holde dine gadgets sikret og bekvemt. Med accessories til dit elektronisk tilbehør kan du være sikker på, at din bærbarecomputer, strømforsyninger, flashdrev og andre personlige gadgets er adskilt og er sorteret ordentligt. Hvis du leder efter en pålidelig måde at have din tablet og lignende udstyr i, kan du aldrig gå galt med vores Tablet 10 Photobag. Denne skuldertaske er lavet af slidstærkt materiale og leveres i mange farver, der passer til din æstetiske smag.

Powerbanks

Personlige powerbanks er yderst nødvendige, når du er udendørs, uanset om du rejser på arbejde eller om du bare bruger den i fritiden. Dette gælder især hvis du er et sted, der ikke har nogen tilgængelig strømport. Forestil dig, hvor frustrerende det kan være at løbe tør for strøm til dine gadgets. Vi tilbyder effektive personlige powerbanks. De fås i forskellige størrelser og farver og kan have 4600 mAH batteri, hvilket er nok til at holde dine andre gadgets fuldt opladet hele dagen.

Lommelygte

Et uventet blackout kan gøre tingene udfordrende, især når du er på en forretningsrejse. Pludselig har din bærbarecomputer, opladere og lignende gear begrænset funktionstid på grund af manglende strøm. Desuden kan det være frustrerende at arbejde, når du har svært ved at kigge efter små genstande på grund af manglende belysning. Af denne grund hjælper en lommelygte dig med at lindre nogle af dine vanskeligheder. Vi tilbyder vores unikke WriteLight lommelygte, der leveres med to hovedfunktioner: en lommelygte og en kuglepen med belysning foran, klips og nøglesnor. Med dette kan du tage mere bekvemt notater, fordi belysningen er integreret. Du kan også bruge den som lommelygte for at forbedre synligheden, hvor du er.

Presenter Laser Pointer

Dette er en god ting at have, især hvis du har brug for et værktøj, der kan hjælpe dig med din PowerPoint-præsentation. Vi tilbyder brugerdefinerede præsentations laser pointers med ekstern lysbilledshow funktion, der gør det nemmere for dig at diskutere din præsentation. De er kompatible med Windows, Mac og Linux.
På HelloprintConnect tilbyder vi et omfattende udvalg af brugerdefinerede gadgets såsom personlige USB stiks. Uanset om du leder efter personlige gadgets eller trykte produkter, kan du forvente, at få dem til en god pris. Du er velkommen til at kontakte os via online i vores åbningstider og stil dit spørgsmål til en af vores eksperter. Vi er mere end glade for at imødekomme dine behov.