0
COVID-19-opdatering: Vi er åbne for forretning! På grund af hvor travle vores luftfartsselskaber er i den nuværende periode, kan vi muligvis opleve nogle forsinkelser. Find ud af mere.

Trykte messeartikler

Gør din stand levende med en bred vifte af udstillingsprodukter. Komplimenter din kabine med iøjnefaldende bannere, diske og produktdisplays. Disse overkommelige udstillingsmaterialer hjælper med at tiltrække folk til din stand og forbedrer tilbudet af dine produkter og tjenester.

Hvad skal man overveje, når man planlægger en Exhibition

Udstillinger giver en perfekt platform til at vise dit brand, da disse slags begivenheder giver dig mulighed for at møde kvalificerede kunder og kundeemner. I modsætning til med andre former for medier, kan udstillinger skabe den eksponering, din virksomhed har brug for for at forbedre trafik og salg. Når det er sagt, er der vitale overvejelser, som du skal huske på for en vellykket begivenhed.

Hvad er din begivenhed, der sigter mod at opnå?

Den første ting, du skal bestemme, er målet med din udstilling. For eksempel, hvis du planlægger at arrangere en kunstudstilling, ville måske dit mål være at reklamere for nye værker eller måske få flere tilhængere. På den anden side, hvis du vil etablere en erhvervs- eller brancheudstilling, ville nogle af dine mål måske omfatte opbygning af brandmærke og respekt eller få flere kontakter og kundeemner. Ved at identificere dit mål, vil du være i stand til at tænke på en plan, der helt sikkert kommer i overensstemmelse med dine virksomheds mål. Dette vil også strømline planlægningsprocessen og sikre, at du ikke går tabt i processen.

Uanset dit mål, kan vi give dig udstillingsmøbler, der imødekommer dine behov. For eksempel, hvis du tager på en handel eller en industriudstilling, så vil vores lige tællere med hylder meget hjælpe dig med at nå dit målmarked. Vores trykte tællere i høj kvalitet er lavet af polyester, som kan vaskes i 30 grader. Vores produktdisplay leveres også med gratis bære kufferter, der giver dig mulighed for let at transportere dem til ethvert sted. Desuden er de lette at opsætte og fås i forskellige typer og størrelser.

Hvilket dekor eller møbel bruger du?

Din dekorationer og brugerdefinerede møbler kan påvirke dine gæster med hensyn til, hvordan de vil se din begivenhed. For at sikre, at du giver dine deltagere en uforglemmelig visuel oplevelse, er det vigtigt for dig at overveje at bruge iøjnefaldende møbler, billeder og bannere.

Vi tilbyder slående standardrullebannere, der helt sikkert vil gøre dine besøgende interesser. De fås i tre forskellige størrelser og materialer. Vi har vandtætte PVC roll-up bannere, som er ideelle til udendørs udstillinger, især under uventede vejrændringer. Vi tilbyder også UV-print med satinglans bannere, der får dine billeder til at skille sig ud. På samme tid er de modstandsdygtige over for UV-stråler, hvilket sikrer, at de forbliver i topform. Endelig giver vores polypropylen sammenlægningsbannere en meget miljøvenlig mulighed, der giver en perfekt tilføjelse til din miljøtilpassede udstilling.

Hvordan vil du håndtere logistikken?

Logistikken er et vigtigt aspekt af enhver begivenhed. Det betyder, at man sørger for, at alt redegøres for, f.eks. Opsætning og demontering af båse. Bestemmelse af udstilleres ankomst- og afgangstid. Dette dækker også udstyr såsom den tid, de har brug for at være tilgængelige, og når du har brug for, at de skal være tilgængelige. Bortset fra disse inkluderer logistik også at finde ud af, hvordan og hvor dine produkter vises på begivenheden.

Heldigvis kan du stole på os til at give dig vores produktkunststande i høj kvalitet. Vi har vores produktproduktionsdisplay, der er lavet af polyester og kan vaskes op til 30 grader. De er lette at opsætte og fås i forskellige typer og størrelser. Derudover kommer de med lærredsposer for let at transportere.

Vi har også premium tablet-stativer, som du fuldt ud kan designe med dit brand til æstetiske formål. Det leveres med et tabletholder, der kan dreje 360 grader, så du kan ændre dens orientering for nemheds skyld. Deres bordklemme kan også tillade forskellige iPad-modeller at passe ind i dem såvel som andre tabletmodeller. Bortset fra vores produktdisplaystativer, kan du også stole på os for at give dig hurtig behandlingstid for at sikre, at du har vores produkter, når du har brug for det. Vi kan også citere en rimelig pris, der passer godt til andre logistiske overvejelser.

Ved HelloprintConnectkan du være i ro med at vide, at vi har alt, hvad du har brug for til dine messer og udstillingsbegivenheder. Du er velkommen til at kontakte os via online i åbningstiden, og vores team hjælper gerne.