0
COVID-19-opdatering: Vi er åbne for forretning! På grund af hvor travle vores luftfartsselskaber er i den nuværende periode, kan vi muligvis opleve nogle forsinkelser. Find ud af mere.

Personligt Interiørdesign

Dit rum afspejler, hvem du er, så hvorfor ikke personalisere dit interiør, der er unikt for dig.

Leder du efter flere kontorartikler?

Leder du efter flere kontorartikler?

Se vores sortiment til papirvarer, og få dit kontor fuldt udstyret med personlig papirvarer!

Tips til at tilpasse dit Kontorrum

Som virksomhedsejer er det vigtigt for dig at sikre, at dine medarbejdere konstant er motiveret til at opfylde deres mål. Når det er sagt, vil der være tidspunkter, hvor dine holdmedlemmer kan miste interessen for, hvad de laver, hvilket fører til lav produktivitet. Ved at holde tingene sjove på dit kontor, kan du dog hjælpe med at lindre kedsomhed og øge deres produktivitet. En effektiv måde at opnå dette på er ved at harmonisere dit kontor.
På HelloprintConnect forstår vi fuldt ud de forskellige udfordringer, som virksomhedsejere kan står overfor. Lad os hjælpe dig med at gøre dit kontorområde til noget der vækker folks interesse

Hvad er sidegevinsterne for id-holdere?

Id-holdere er meget almindelige i erhvervslivet. Det bruges til at holde ikke bare id'er, men også adgangskort, som bruges til at komme ind i de forskellige lokaler i bygningen. Det, der er interessant, er, at du kan investere i Id-holdere, der kan tilpasses til en merværdi for dit team. For eksempel tilbyder vi RFID-holder, som du kan give til dine medarbejdere, der sætter pris på unikke designs. Lad dem være stolte af det brugerdefinerede id, du giver dem. Send dit eget design til os, og vi kan trykke et design, der passer perfekt til virksomhedens kultur. Vælg mellem et stort udvalg af farver, der passer til dit team´s individuelle smag.

Hvorfor er kontorartikler ideelle

Giv dit team personlige brevpapir. Når alt kommer til alt, hvem vil ikke have deres eget unikke sæt papirvarer? Vi tilbyder en bred vifte af højkvalitets papirvarer, såsom klistermærker, brevpapir, notesblokke og meget mere. De kommer også i et stort udvalg af design og størrelser, der passer perfekt til dit team´s kontorlokale.

Hvor gavnlige er salgsfremmende drikkevarer produkter?

Lad dine medarbejdere føle sig mere hjemme på arbejde ved at give dem personlige drikkevarer produkter. Dette kan være alt fra en klar plastflaske eller et kaffekrus med dit logo på. Med disse ting vil dine medarbejdere være mere komfortable på kontoret og de vil helt sikkert føle sig mere værdsat. Vi tilbyder en bred vifte af overkommelige drikkevarer produkter, der opfylder dine kontorbehov.

Hvorfor investere i funky kalendere?

Et aspekt af en succesfuld forretning er at kende og opfylde sine frister. At have en kalender i dit kontorlokale kan hjælpe dig og dit team med at planlægge dine daglige opgaver. At have en visuelt tiltalende kalender kan imidlertid bidrage til en positiv produktion. Vores kontorartikler omfatter kalendere, der kommer i forskellige designs og størrelser. Vi har fuldt farvede og trykte vægkalendere og skrivebordskalendere, der vil tilføre værdi til ethvert kontorlokale. Du kan også bestille tilpassede kalendere ved hjælp af dit eget personlige design.

Hvad vil du få ud af at uddele mapper?

Møder er vigtige i ethvert kontormiljø. Hvorfor hjælper det at dine medarbejdere får deres egne mapper. Dette vil ikke blot give dem mulighed for at tage notater i realtid, men også få dem til at føle sig vigtige. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige slags mapper, der giver dig og dit team mulighed for at sikre vigtige dokumenter.
HelloprintConnect er stolt over at levere personlige løsninger til virksomhedsejere. Vores team tilbyder dig hjælp, der vil give dine medarbejdere en bedre erhvervserfaring. Kontakt os, og vi vil give dig et godt tilbud og hurtig levering.