COVID-19-opdatering: Due to the current busy period for our carriers, we anticipate some delays. Apologies for the inconvenience. Find ud af mere.

Glasprodukter

Ønsker du at få dine egne trykte briller til din restaurant eller søger efter en gave til en nær ven? Se vores sortiment af trykte glasvarer.

Fordelene ved Personlige briller

I denne er sociale medier og branding en vigtig ting. I dag posterer alle billeder af deres liv på de forskellige sociale medier platforme. Overvej for eksempel folk, der tager et billede af deres drikkevarer under frokosten og deler det på Instagram eller Facebook. Du kan ikke lade denne mulighed passere dig. Få den bedste udnyttelse af denne trend og øg din varemærke bevidsthed. Få dit logo, firmanavn eller andet design trykt på alle dine glas. Ved at have personlige glas får dit logo og firma en meget større rækkevidde. Dette giver dig mulighed for at drage fordel af gratis forfremmelse, og hvem vil ikke have det?

HVAD ER FORDELENE AF AT HAVE TRYKTE GLAS?

Der er mange forskellige typer glas som kan blive trykt, såsom vinglas, champagneglas, ølglas, sodavand og vandglas. Hvert glas er nyttigt til flere lejligheder og har en lang levetid. Trykning af personlige glas er uden tvivl en grundlæggende strategi for at skelne dig fra resten af ​​de virksomheder, der er aktive inden for cateringbranchen. I øjeblikket er fokus for mange marketingstrategier at maksimere kundeoplevelserne og gøre dem unikke. For at gøre dette, må mange virksomheder tilpasse deres forskellige produkter inden for deres virksomhed, fra porcelæn og bestik til møbler.
Trykning på glas har mange fordele. Det sikrer, at hele din service ser genkendelig ud. Dette giver din virksomhed et professionelt udseende. Derudover er trykte glasvarer en god måde at øge synligheden af ​​dit varemærke, skabe et godt omdømme og skabe specielle forhold til dine kunder! Kobling af dit varemærke til sjove øjeblikke og positive erfaringer kan i høj grad bidrage til den opfattelse, som kunderne i din virksomhed har. Normalt er en drink en social begivenhed, der går sammen med gode tider med venner, familie eller kolleger. Brug af trykte glas er derfor meget vigtigt for din virksomhed. På den måde vil dine kunder have en positiv tilknytning til dit varemærke og firma.

HVAD BRUGES DISSE GLAS TIL?

Trykning på glas er ideel til virksomheder og kan være nyttigt i utallige lejligheder og situationer. Hvis du har en cafe, bar, restaurant, hotel, cateringfirma eller en anden virksomhed, stiftelse eller forening, kan trykte glas være mere praktiske, end du tror. Her er nogle ideer, hvordan du kan bruge dem:
  • Reklameartikler: Overrask dine kunder eller kolleger med en helt eksklusiv gave på særlige dage. Det er en original salgsfremmende gave og har en lang levetid. Trykte glas er originale produkter, der kan bruges til at promovere en ny tjeneste eller et produkt, for at fejre et nyt forhold til en partner eller at åbne en ny butik eller et kontor.
  • Arrangementer: Giv trykte glas væk på en stor begivenhed kan være den eneste ting du gør, der skiller dig fra konkurrencen. Giv et glas med logo til den besøgende som en tak for dem, der deltager i din begivenhed og sørg for, at dit varemærke er synligt for alle hele dagen. Tænk eksempelvis på møder, store arrangementer, messer, bryllupper, jubilæer og fester.
  • Til intern brug: Giv din virksomhed en professionel atmosfære og styrke virksomhedens identitet med personlig glasvarer. Der er ikke noget mere professionelt end trykte glas med firmaets logo på. Dette skaber en unik og inklusiv atmosfære i din virksomhed.
HelloprintConnect har en bred vifte af ridsefast og opvaskemaskinevenlige glasvarer. Uanset om du leder efter vinglas, champagneglas, ølglas eller andre glasvare produkter. Du finder alt, du har brug for på HelloprintConnect. Vi hjælper dig med at gøre hver ide til et perfekt resultat.