0
COVID-19-opdatering: Vi er åbne for forretning! På grund af hvor travle vores luftfartsselskaber er i den nuværende periode, kan vi muligvis opleve nogle forsinkelser. Find ud af mere.

Trykte forsendelses- og postartikler

Se vores sortiment af personlige forsendelser til alle dine emballagebehov!

Top 3 grunde til tilpasset udskrivning af dine forsendelsesbokse

Når du leverer dine produkter, er det også yderst vigtigt at overveje produkternes emballage, da det tilføjer til deres præsentation værdi. En effektiv måde at opnå dette på er ved brug af personlige trykte kasser.

Her er HelloprintConnect's tre største grunde til, hvorfor du skal vælge personlige forsendelseskasser.

Hvordan påvirker er varemærke eksponering for din virksomhed?

Vi tilbyder brugerdefinerede kasser, som du kan bruge til at pakke dine produkter, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for dig at markedsføre dit varemærke. For eksempel har vi vores stærkt anbefalede bokse, der har en åbningsflap, som er egnet til at sende letvægt objekter. Bare send dit design, og vores team af designeksperter sørger for, at dine kreative ideer indarbejdes i disse brugerdefinerede bokse. Forestil dig, når du leverer dine produkter til andre virksomheder og individuelle kunder, er det første de vil se dit imponerende logo og fængslet tagline eller motto, der er trykt på din personlige forsendelsesæsker. Ved at skabe brand awareness via trykte emballager giver du din virksomhed mulighed for at gøre et mindeværdigt indtryk.

Hvordan vil dine trykte forsendelseskasser profilere til gentagne ordrer?

Du kan få din virksomheds bestillingsoplysninger trykt på dine emballagekasser. Dette kan være din kundeservice kontaktoplysninger eller dit link til din hjemmeside eller såsom relaterede produkter trykt på din æske. Du kan endda inkludere en rabatkode på din kasse og motivere dine kunder til at bestille fra dig igen. Desuden vil dette tilføre æstetisk værdi på dine brugerdefinerede kasser, hvilket i sig selv kan være en grund til gentagne ordrer. Vi tilbyder trykte forsendelseskasser med flap og en 1-2-3 bund, hvilket gør det meget nemt og hurtigt at oprette, samt det gør det nemt for dine kunder. Desuden er de lavet af fleksibelt og rivefast karton, der sikrer emballagen holder bedre. De er også tilgængelige i mange størrelser, der passer til din gave eller dit produkt. Med disse funktioner kan du forvente en stigning i din kundekreds.
På HelloprintConnect tilbyder vi et stort udvalg af trykte forsendelseskasser. De er tilgængelige i en bred vifte af størrelser, design og funktioner. For eksempel, hvis du leder efter en brugerdefineret kasse, der sikkert vil holde vigtige dokumenter, så kan vi forsyne dig med vores postpakker. Alternativt har vi forsendelsesæsker med flap, der kan trykkes både på ydersiden og indersiden. Du kan være sikker på, at vi har den brugerdefinerede kasse, du har brug for. Kom i kontakt med os i løbet af vores åbningstider, og vi vil med glæde give dig et godt tilbud og hurtig levering.

Du er måske også interesseret i ...