0
COVID-19-opdatering: Vi er åbne for forretning! På grund af hvor travle vores luftfartsselskaber er i den nuværende periode, kan vi muligvis opleve nogle forsinkelser. Find ud af mere.

Foldere med tryk

Når der er en historie, der skal fortælles, tilføj da et ekstra fold! Perfekt til når du har yderligere oplysninger og en flyer ikke er tilstrækkelig.

Leder du efter flyers?

Leder du efter flyers?

Er foldere ikke lige din kop te? Leder du efter noget lidt enklere til din markedsføring? Stop med at lede! En af vores mange flyers har helt sikkert det, du har brug for!

Giv dine foldede foldere den perfekte finish!

Glansfuld
Glansfuld

Fantastisk til når du har en masse billeder i dit kunstværk for at tilføje en ekstra glans til dit design!

Mat
Mat

Den bedste finish når du har en kombination af tekst og billeder, da den ikke er for skinnende, så din tekst stadig er læsbar.

Skrivbar
Skrivbar

Brug dette, når du vil gøre din indlægsseddel til en form eller skrivbar. Husk, at billederne vil være lidt mørkere på skrivbart papir.

Miljøvenlig
Miljøvenlig

Vores 80 gsm genbrugspapir er det perfekte valg for dem, der er bevidste om deres indvirkning på miljøet.

Plastik
Plastik

Denne 300 gsm plast er vandtæt, hvilket gør den ideel til aftørring af overfladen gang på gang. Nyttigt i barer, restauranter og lignende.

Grib dine Post-it notes!

Vi ved, at det kan være svært at forstå de forskellige papirtætheder (gsm), og hvad de egentlig betyder i virkeligheden.
For at hjælpe dig på vej, har vi forenklet dette ved at måle tykkelsen på hvert papir i post-it notes!
For hver linje, skal du tilføje en ny post-it ovenpå. Du kan derved føle tykkelsen på det papir, som du bestiller!

135 gsm - Slank

135 gsm - Slank

Det er lidt tykkere end en post-it note, så perfekt til salgsfremmende foldere, der distribueres til et stort antal mennesker.

170gsm - Medium

170gsm - Medium

Med en tykkelse på mindre end to post-it notes, sender dette papir en professionel besked. Det er fantastisk til at imponere potentielle kunder ved messer og forretningsbegivenheder.

250gsm - Standard

250gsm - Standard

Tykkelsen på papiret er lige imellem to og tre post-it notes, og lader for alvor læseren vide, at beskeden, der er trykt på dette papir, er af betydning!

400 gsm - Tyk

400 gsm - Tyk

Papiret har samme tykkelse som fire post-it notes. Papirtykkelsen er perfekt til at skabe en luksuriøs premium-flyer med lidt mere vægt og substans.