0
COVID-19-opdatering: Vi er åbne for forretning! På grund af hvor travle vores luftfartsselskaber er i den nuværende periode, kan vi muligvis opleve nogle forsinkelser. Find ud af mere.

Personlige klistermærker & etiketter

Til ethvert formål, du har, har vi et klistermærke eller en etiket, der passer dertil. Gør dine klistermærker ekstra specielle ved at personalisere dem med dit navn eller brand.

Ethvert formål har sit eget klistermærke!

Stor, lille, kuplet eller på en rulle... Klistermærker og etiketter findes i forskellige former, størrelser og materialer, perfekt til at dække alle dine salgsfremmende eller informative behov. Oplev nogle af de almindelige anvendelser af trykte klistermærker og etiketter, for at finde præcis den, du har brug for.

Promover dit brand
Promover dit brand

Ideel til tryk af logoer eller slogans; vores klistermærker i lille format er perfekte til at distribueres og sætte fast overalt. For at gøre det ekstra praktisk, leveres de forskåret.

Promover et tilbud
Promover et tilbud

Kører du en kampagne og giver rabatter? Giv verden besked, med et vinduesmærkat trykt med dit specielle tilbud (kombiner det med neon etiketter på rulle for en maksimal effekt).

Orienter kunder og besøgende
Orienter kunder og besøgende

Har du brug for at guide dine kunder i en butik, indstille afstande eller guide dine besøgende under en begivenhed? Gulvklistermærker og andre klistermærker i stort format er din go-to.

Tilpas din emballage
Tilpas din emballage

Ideel til mærkning. Giv et særligt strejf til hver pakke, produkt eller måltid, du sender til din kunde, med dine helt egne etiketter på rulle.

Skriv hvad du vil
Skriv hvad du vil

En enkel og effektiv måde at have en skrivbar overflade på alt, hvad du vil skrive på, er ved at brug af skrivbare etiketter på rulle! Du giver et personligt præg, mens der stadig er plads til at skrive en dato, et navn eller andet.